Aangezien werken ín mijn bedrijf door de Corona-crisis zo goed als onmogelijk is, blijft werken áán mijn bedrijf over. En in een gesprek met Sales Coach Remco Oranje (https://www.remcooranje.nl/) over wat de volgende stap zou kunnen zijn kwam de naam Happy Elephant ter sprake.

Dus ik legde hem uit waar de Happy Elephant voor staat en bedacht dat dit verhaal ook op de site niet zou misstaan. 😉
Om te beginnen is de olifant het grootste zoogdier dat op onze aarde rondwandelt. De Savannah olifant kan wel tot 12.000 kilo zwaar worden. Er is dus geen zoogdier dat meer met de aarde verbonden is dan de olifant.
Tegelijkertijd voelt een olifant een mug op zijn huid zitten en dat maakt de olifant ongelofelijk gevoelig. Olifanten leven in kuddes en hebben een zeer hoog bewustzijn. Ze zijn trouw, zorgen voor elkaar en rouwen bijvoorbeeld om overleden familie leden.
Verder is de olifant van oudsher verbonden met spiritueel weten (hemel) en stabiliteit (aarde). Kracht gecombineerd met Zacht. Yin en Yang.

En dat evenwicht vind je terug in de aanpak van Happy Elephant: kosmische wijsheid vanuit bijvoorbeeld numerologie en energie vertalen naar en inzetten op de uitdagingen die het dagelijkse leven biedt.

De Happy Elephant staat dus voor:

– verantwoordelijkheid leren nemen voor wie je bent en welke keuzes je in het leven maakt;
– de beste versie van jezelf willen worden, zonder het mens-zijn uit het oog te verliezen;
– kracht en zacht in evenwicht leren brengen;

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar het hoeft niet alleen!