Annemieke

Wat de ‘zweeftrein’ mij vooral heeft gebracht is meer liefde voor mezelf.

Ik ben geboren in Heemstede op 9 november 1970 als ondernemersdochter. Na het VWO en de HEAO heb ik altijd gewerkt in het bedrijfsleven in commerciële rollen.

In het begin van 2010 heb ik zelf voor het eerst kennisgemaakt met reiki en wat toen heette een intuïtief coach. Mijn zoontje van toendertijd 4 onderging al na één behandeling een complete metamorfose. Hij was veel rustiger en zat zichtbaar beter in zijn vel. Ik dacht:”Ik weet niet wat die vrouw doet en hoe, maar dat wil ik ook!”

Vanaf dat moment heb ik mijn vooroordelen losgelaten en tussen 21 november 2010 en 11 maart 2012 heb ik dan ook mijn eerste tot derde (A) reikigraad behaald.

Begin 2015 heb ik de module Energetische Handelingen vanuit Psychosofia afgerond en in 2018 heb ik mij Power Healing eigen gemaakt.

Daarnaast heb ik de Transformatie- en de Verdiepingsleergang voltooid bij Holistisch Centrum voor Mensontwikkeling en Spiritualiteit van september 2011 tot januari 2015. Onlangs heb ik de opleiding Herstelcoach succesvol afgerond. De verwachting die ik hierbij heb is dat dit diploma en bijbehorende werkzaamheden mijn zakelijke en mijn invoelende kant samenbrengt.

Wat de ‘zweeftrein’ mij vooral heeft gebracht is meer liefde voor mezelf. Wat wil ik en hoe kan ik gelukkig zijn, los van allerlei tumult en gebeurtenissen van buitenaf.

Vanuit meer liefde voor mezelf kan ik meer onvoorwaardelijk liefde geven en mededogen hebben met anderen, waardoor de wereld een heel klein stukje mooier kan worden. En dat gun ik anderen ook.

Neem de tijd en de verantwoordelijkheid. Voor jou.

MAAK EEN Afspraak