Holistische coach Hoofddorp voor lichaam en geest

Heb jij jarenlang gestreden tegen stressklachten of vecht jij dagelijks tegen jouw lichaam? Dit kan resulteren in niet alleen lichamelijke uitputting, maar juist emotionele uitputting. Ben jij momenteel niet op de plek in je leven, waar je wilt zijn, maar lijkt het alsof je hier niets aan kunt veranderen? Leer dan wat een holistische coach voor jou kan betekenen. In dit artikel lees je over de holistische coach Hoofddorp en de mogelijke coachingssessies voor jou.

Contact opnemen

Leven uit je hoofd

Ben jij iemand die vooral leeft uit je hoofd? Ben je een echte denker en vooral een over-denker? Dan kan dit voor veel onrust in je hoofd zorgen. Het kan het moeilijk maken om met pijn of verlies om te gaan en kan een rouwproces in de weg staan. Een holistische coach leert je om als het ware uit jouw hoofd en in je hart te stappen. Door jouw lichaamsbewustzijn te verhogen, leer je dat jouw mentale processen invloed hebben op jouw lichaam. Pijnklachten kunnen namelijk voor komen uit stress en angst. Zeker voor indigo kinderen of mensen die kampen met hooggevoeligheid kan een holistische coach een goede optie zijn. Je leert jouw problemen beter te uiten en je leert om beter om te gaan met angst en stress. Zo hoeven jouw emotionele klachten, zich niet lichamelijk te uiten of je te hinderen in je dagelijkse leven.

bekijk activiteiten
Herstelcoaching

Spirituele benadering

Een holistische coach kijkt verder dan jouw klachten en wensen. Spiritualiteit kan een bijzonder krachtig middel zijn om tot oplossingen te komen. Door kosmische wetmatigheden te leren en meer te weten te komen over het Aquarius tijdperk, kun je op een spirituele manier jouw klachten herkennen en helen. De herstelcoach Hoofddorp is ook een reiki master en dit merk je zeker tijdens jouw coachingssessies. Je leert op een holistische manier omgaan met twijfel en leert om vanuit je hart te leven.

Persoonlijke groei

Een holistische coaching sessie kan een goede optie zijn om persoonlijke groei te realiseren. Wil je na een burn-out of ongeval weer aan de slag kunnen? Dan is emotioneel herstel van groot belang. Je leert daarom ook jezelf beter kennen tijdens deze sessies. Er wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van intuïtie. Zo kun je voortaan stressklachten sneller herkennen en voorkomen. Door sneller je balans te vinden, kun je beter een evenwicht houden in jouw leven.

Wil jij een coach die zich richt op het volledige plaatje? Wil je meer inzicht in je levensdoel? Dan is een holistische coach de beste optie. Geniet van het totaal plaatje en persoonsgerichte coaching. Waar komen jouw klachten werkelijk vandaan, wat heeft spiritualiteit daarmee te maken en hoe kun je op een holistische wijze heling vinden? Herstelcoaching in Hoofddorp doe je het beste op holistische wijze.

Contact opnemen