Herstelcoaching Hoofddorp voor emotioneel herstel

Heb jij een ingrijpende gebeurtenis of ongeval meegemaakt? Wanneer je buiten jouw eigen schuld om schade oploopt, door bijvoorbeeld een auto ongeluk of bedrijfsongeval, kan dit niet alleen fysieke schade opleveren, maar ook mentaal. Het is belangrijk om ook aan jouw emotionele herstel te werken bij een letselschade traject. Een herstelcoach helpt jou om emotioneel te herstellen. Lees gauw verder om meer te weten te komen wat je van herstelcoaching Hoofddorp kunt verwachten.

Contact opnemen

Emotioneel herstel

Veelal vergeten mensen de emotionele schade na een ongeval te verzorgen en herstellen. Een ongeval kan namelijk een diepe impact hebben op jouw leven en dat van je omgeving. Wanneer je door fysieke klachten, zoals whiplash-klachten, niet meer in staat bent om voor de volle 100% te werken of van het leven te genieten, heeft dit ook een emotionele uitwerking. In een herstelcoach traject ga je dieper in op het emotionele aspect en leer je om te gaan met het verleden en richt je jouw ogen op de toekomst, waarbij je zelf de regie houdt. Jij bepaalt het tempo en de richting. De herstelcoach brengt jou iets in tegenstelling tot de vele andere ingeschakelde personen in een letselschade traject, die meestal iets van jou willen.

bekijk activiteiten
Herstelcoaching

Persoonsgerichte coaching

Door de hulp van de holistische coach Hoofddorp leer je weer in beweging te komen. De coaching is speciaal gericht op jou en op alle vlakken van jouw leven. Een oordeelvrij en onafhankelijk luisterend oor zorgt voor herstelgerichte focus. De coaching is gericht op focus verleggen, nieuwe doelen formuleren, in beweging komen en commitment.

 

Letselschade regelen

Kun jij de hulp van een coach of reiki uit Hoofddorp goed gebruiken voor jouw emotioneel herstel? Dan kan dit een onderdeel zijn van jouw letselschade traject. Over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken. De aansprakelijke verzekeraar dekt de kosten voor de belangenbehartiger bij letselschade. Hier valt ook de emotionele schade en kosten onder. Zo kun jij je focussen op jouw herstel en heb je geen zorgen over dit gedeelte van de financiën voor jouw herstel.

Kom ook weer in beweging na een heftige gebeurtenis of ongeval en start met een herstelcoaching traject in Hoofddorp. Geniet van persoonsgerichte aandacht, een onafhankelijke coach en maak je geen zorgen over de kosten. De kosten voor herstelcoaching en een holistische aanpak worden compleet vergoed door de aansprakelijke verzekeraar. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken.

Contact opnemen