Met een herstelcoach ontdek je wie je werkelijk bent

Neem de tijd en de verantwoordelijkheid voor jou! Dat is wat wij vanuit onze rol als herstelcoach alvast mee willen geven. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat je verder kan helpen tijdens een herstelperiode omdat je bijvoorbeeld letselschade hebt opgelopen. Zowel op het gebied van sociaal en emotioneel herstel zijn wij er voor jou. We zullen je motiveren om weer activiteiten op te pakken waarvan wij verwachten dat dat het herstel zal bevorderen. Hierbij draait het niet om het resultaat dat je behaalt, maar om de voldoening die je krijgt uit de activiteiten die je onderneemt. Onze ervaring is dat het geheim van het succes hem erin zit dat je zelf actief meedenkt over jouw herstel met ondersteuning van een herstelcoach. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en je staat zelf aan het roer wat betreft de keuze voor de activiteit. Wat zou je graag willen ondernemen? Vul het contactformulier in met jouw behoeftes en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen

Is een herstelcoach iets voor mij?

Ons werk als herstelcoach richt zich niet alleen op trauma bij letselschade. Iedereen die een nare of traumatische ervaring heeft meegemaakt kan de hulp van een herstelcoach inschakelen. Merk je dat je niet weet hoe je verder moet? Blijf je in vervelende emoties zitten? Wij ondersteunen jou graag om op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Dit is geen externe oplossing die wij zomaar uit een laatje van ons bureau toveren, maar een oplossing van jezelf. Dit klinkt wellicht tegenstrijdig omdat je op dit moment niet helemaal weet hoe je verder moet. Toch geloven wij erin dat jij van binnen weet wat je nodig hebt om te herstellen. Je weet zelf immers het allerbeste wat je nodig hebt. Dit gaan wij gaan wij samen onderzoeken. Wil je weten of het werken met een herstelcoach bij jou past? Bel naar 06 – 224 12 572 om jouw vragen te stellen.

bekijk activiteiten
Herstelcoach

Financiering van een traject met een herstelcoach

Het hersteltraject kun je zelf op verschillende manieren invullen. Houd je van honden? Misschien wil je dan wel een puppycursus volgen. Is beweging belangrijk voor jou? Dan kun je er voor kiezen om een elektrische fiets aan te schaffen en daar regelmatig mee op pad te gaan. Het geheim van het succes van een traject bij een herstelcoach zit in het feit dat cliënten over het algemeen gemotiveerder zijn dan cliënten die iets opgelegd krijgen door verzekeraars. Wanneer er commitment is verkregen over de te verwachten resultaten, vragen wij bij de betrokken partijen om financiering van de activiteit. Neem de tijd en verantwoordelijkheid voor jezelf door een afspraak in te plannen.

Contact opnemen