Project omschrijving

Numerologie

MAAK EEN AFSPRAAK

Numerologie

MAAK EEN AFSPRAAK

De leer van de Numerologie is minstens net zo uitgebreid als die van de astrologie of tarot.

Sinds de oudheid heeft de mensheid de behoefte gehad de wereld in systemen en patronen in te delen om de wereld beter te kunnen begrijpen. De oude Griekse wijsgeren bestudeerden de sterren, de seizoenen en andere cycli zoals dag en nacht en herkenden daar patronen en een bepaalde orde in die ze in symbolen, of getallen weergaven. Deze symbolen/patronen hadden alle een eigen trilling of energie.

De eerste die deze leer van de getallen (spiritualiteit) combineerde met de universele wiskundige methoden (rationeel denken) was Pythagoras (572 vChr.). In onze tijd kennen we Pythagoras alleen nog van de stelling van Pythagoras die gaat over cijfers. Het verschil tussen cijfers en getallen is dus dat cijfers kwantiteit aangeven en getallen kwaliteit.

Als de mens geboren wordt staat hij in verbinding met de energie van de getallen van zijn of haar geboortedatum, net zoals bijvoorbeeld de stand van de sterren waar de leer van Astrologie op gebaseerd is.

De leer van de Numerologie is minstens net zo uitgebreid als die van de astrologie of tarot.

In de workshop numerologie kun je kennismaken met de energetische waarden van de getallen 1 t/m 9, het getal 0 en een aantal andere bijzondere getallen: de meestergetallen.

En met deze kennis van de getallen kun je gaan zien hoe dit je kan helpen orde en patronen te herkennen in je leven en vooral hoe deze patronen te plaatsen zijn in je levensdoel en de ont-wikkeling van de mens in het algemeen.

Het systeem wat aangereikt wordt is eenvoudig en helpt om snel een indruk van iemand te krijgen. Waarin direct een belangrijk gevaar schuilt: het plaatsen van mensen in hokjes en het beeld van een mens te beperken. Daar is de leer van de getallen niet voor bedoeld. Uiteindelijk is ieder mens uniek en vertaalt zij de energieën waar zij in dit leven mee werkt op zijn of haar eigen manier.

Na afloop van de workshop krijg je een hand-out mee, waarmee je zelf aan de slag kunt.

Een datum voor de volgende workshop wordt ingepland bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Een numerologie consult geeft je een naslagwerk van alle getallen waar jij mee werkt. Van tevoren geef je je geboortedatum op waar ik mee aan de slag ga. Tijdens een gesprek licht ik e.e.a. toe en geef ik je handvatten waarmee je concrete stappen kunt gaan zetten in welke richting je dat ook maar wenst.

“Je ziet het pas als je het door hebt ”.

JOHAN CRUYFF

Neem de tijd en de verantwoordelijkheid. Voor jou.

MAAK EEN Afspraak