Project omschrijving

Coaching individueel

MAAK EEN AFSPRAAK

Coaching individueel

MAAK EEN AFSPRAAK

Maak je keuzes vanuit liefde en vertrouwen of vanuit angst en twijfel

Coaching betekent voor mij evenwicht vinden tussen lichaam, ziel en geest – oftewel voelen, willen en denken. Ik ga er dan ook van uit dat deze invloed op elkaar hebben. Bij de meeste mensen is één van deze krachten dominant en vanuit deze ‘voorkeurshouding’ worden telkens dezelfde keuzes gemaakt en patronen gevolgd die soms meer en soms minder succesvol zijn.

In het coachtraject onderzoek je welke gedachten, overtuigingen en wensen je hebt en wat deze je al dan niet brengen in je leven. In hoeverre ben je je bewust van deze overtuigingen en wat is de invloed van je omgeving hierop. Maak je keuzes vanuit liefde en vertrouwen of vanuit angst en twijfel. Hoe kun je keuzes maken vanuit jouw waarheid en tegelijkertijd in verbinding blijven met anderen.

Dit traject, bestaande uit zeven sessies, is zowel effectief als het gaat om carrière-keuzes als bij algemene persoonlijke situaties, omdat het geleerde toegepast wordt in het dagelijkse leven. Het dagelijkse leven biedt tenslotte alle uitdagingen en omstandigheden die nodig zijn om datgene te leren wat op dat moment nodig is. In het traject is ook een numerologie verslag inbegrepen.

“Rusten als je moe bent, In actie komen bij bruisende energie, drinken als je dorst hebt, luisteren naar je hart, goed doen voor anderen, eerst jezelf totaal erkennen, niet lachen als je zin hebt om te huilen ”.

CHRISTIANE BEERLANDT

Neem de tijd en de verantwoordelijkheid. Voor jou.

MAAK EEN Afspraak